JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGY

2019.05.18. 09:30

Átadták a megújult közintézményeket

Befejeződött három önkormányzati intézmény energetikai korszerűsítése a településen.

Illés Anita

Az önkormányzat a polgármesteri hivatal, az általános iskola, az óvoda és az óvoda konyhaépületének megújítására valamivel több mint százmillió forint támogatást nyert a terület- és településfejlesztési operatív programban.

A beruházást ünnepélyes keretek között adta át Zelenai Tiborné polgármester, Pócs János országgyűlési képviselő, Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke és Zsemberi Zoltán, a Jászberényi Tankerület igazgatója. A közintézményeket napelemes rendszerekkel látták el Jászfelsőszentgyörgyön.

Zelenai Tiborné polgármester elmondta, a legnagyobb volumenű korszerűsítés a beruházás során a polgármesteri hivatalt érintette. Kicserélték az épület nyílászáróit, külső homlokzat-, valamint födémszigetelést, fűtéskorszerűsítést és akadálymentesítést végeztek.

Saját forrásból megújították a hivatal belső villamos hálózatát és informatikai rendszerét. A projektzáró rendezvényen a helyi általános iskolások adtak műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában