TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2019.05.20. 08:30

Keresztény kultúránk megvédése a cél

A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezetének szervezésében tartott közös sajtótájékoztatót a minap Hollik István kormányszóvivő és Boldog István, a térség országgyűlési képviselője.

Hartai Gergely

A Katolikus Népkör épületében rendezett programon az európai parlamenti választásoké volt a főszerep.

– Ma, amikor a keresztény kultúránk megvédéséről kell döntenünk, fontosnak érezzük, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az európai parlamenti választásra... – kezdte gondolatait a képviselő.

A két politikus ezután kifejtette, európai összevetésben, az első negyedévben, a hazai gazdaság kiváló eredményeket produkált. Emellett a magyar emberek szinte a legtöbbet dolgoznak Európában, s nagy hatékonysággal teszik ezt.

Ha azonban olyan vezetése lesz az Európai Uniónak, amely teret enged a bevándorlásnak, akkor nemcsak Nyugat-Európa kerülhet veszélybe, hanem a Magyarországon elért eredmények is.

Boldog István hangsúlyozta, a május 26-i választáson egyúttal visszajelzést is kaphat a kormány arról, hogy jó úton halad-e az ország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában