SZOLNOK

2019.06.02. 11:00

Forgalomkorlátozások lesznek Szolnok belvárosában

Útlezárásra és forgalmirend-változásra kell számítania a közlekedőknek június 4. és június 6. között Szolnokon – hívta fel a figyelmet közleményében a megyei rendőrség.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság felkérésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága 2019. június 4. és június 6. között rendezi meg a IX. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

A verseny során 21 csapat méri össze tudását karos forgalomirányítás, motoros- illetve gépkocsizó járőr kategóriákban, a gyakorlati feladatok végrehajtása során az alábbi helyszíneken:

Gépkocsizó járőr verseny: Szolnok belterületén a Baross Gábor úton (Mészáros L. utca és a Szapáry út közötti útszakaszon).

Motoros járőr verseny: Szolnok belterületén a Kossuth Lajos utcában (Szapáry út és a Városháza közötti területen).

A gyakorlati helyszínek előzetes felépítése már a verseny előtti napon megkezdődik, ezért ezeken a helyszíneken 2019. június 4-én (kedden) 17 órától 20 óráig, valamint a verseny napján 2019. június 5-én (szerdán) 6 órától 15 óráig teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek.

Az említett időszakokban nem lehet balra kanyarodni a Szapáry út felől a Baross útra, illetve a Boldog Sándor István körútról nem lehet jobbra kanyarodni a Baross útra. A forgalmirend-változás a helyi közlekedésű autóbuszokat is érinti. A buszok menetrendjéről, útirányáról a KMKK – Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. – honlapján tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában