JÁSZBERÉNY

2019.07.10. 06:57

Élménybeszámolót tartottak a diákok az Erasmus programról

A Bercsényi Miklós Általános Iskola projektzáró napot tartott a minap a városi könyvtárban, ahol két Erasmus+ program céljait, eredményeit mutatták be a pedagógusoknak és a meghívott vendégeknek.

Illés Anita

Forrás: Beküldött fotó

Kiss Attila testnevelő tanár elmondta: Bucholsky Tünde a „Rolling Stone” projektről számolt be, majd a „Matematika sosem volt még ennyire szórakoztató” programot Tóth Laura ismertette.

Ezt követően a programokban részt vevő diákok élménybeszámolót adtak utazásaikról, és véleményezték, hogy a külföldi utaknak milyen hasznuk volt számukra.

Az előadásokat a tanulók fényképekkel színesítették, így még jobban át tudták adni élményeiket, tapasztalataikat a hallgatóságnak. A prezentációkból a projektek külföldi partneriskoláit is megismerhette a közönség.

Forrás: Beküldött fotó

– A rendezvényen valamennyien megállapították, hogy nagyon hasznosak voltak a nemzetközi együttműködések mind az iskola, mind a pedagógusok és gyerekek számára. Amennyiben lehetőségünk adódik, újra pályázunk az Erasmus+ programokban – tette hozzá Kiss Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában