Kuncsorba

2019.11.20. 19:00

Az emberek lelkében méri a sikert az új polgármester

Az önkormányzati választások a település életében is változásokat hoztak.

Szabó Lilla Laura

A voksolás eredményeképp ezentúl Stassné Ullár Hajnalka tölti be a polgármesteri tisztséget a községben.

– Szorosan kötődöm Kuncsorbához, hiszen születésemtől kezdve itt élek. Huszonöt éven át dolgoztam köztisztviselőként. Igazán jó érzés és megtisztelő, hogy a helyiek bizalmat szavaztak nekem ebben az új feladatban is. A téglák és falak helyett én az emberek lelkében mérem a sikert – részletezte Stassné Ullár Hajnalka. Hozzátette, hogy az elkövetkező években a község bizalmának megtartása lesz a legfontosabb célok egyike. – Arra törekszem majd, hogy az itt élők mindennapjai jó irányba változzanak – mondta.

Ehhez elsősorban a település fejlődését elősegítő pályázati lehetőségeket szeretnék kihasználni. Emellett igen sarkalatos pontot jelent a község gazdasági, egészségügyi fejlesztése. A hosszútávú tervek a helyben maradást, a családalapítást és az idősek jobb minőségű életvitelét szintén célozzák. Emellett igyekeznek olyan jövőképet kialakítani, mely huszonöt évre meghatározhatja a helyiek életét.

A következő év elején már megkezdenek néhány útjavítási munkálatot, ezek a Zrínyi Miklós, valamint a Bercsényi Miklós utcákat érintik. Az autóbuszöböl és négy parkolóhely kialakításának munkálatai szintén folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában