Rákóczifalva

2019.11.12. 11:30

Segítik az elárvult labdarúgó-palántát

Példamutató összefogással támogatja ifjú játékosát a Rákóczifalva Sport Egyesület.

Kovács Berta

U13-as labdarúgójuk, Felber Ádám a múlt hónapban tragikus hirtelenséggel vesztette el az őt egyedül nevelő édesapját, ezért a klubnál úgy döntöttek, anyagilag is próbálnak segíteni a fiúnak.

Kezdve azzal, hogy a felnőttcsapat, Cibakháza elleni bajnoki meccsének teljes jegybevételét Ádám támogatására fordítják. Ruskó Zsolttól, a sportegyesület elnökétől megtudtuk, felhívásukra sokan kilátogattak a találkozóra, így a jegyeladásokból számottevő összeg folyt be, de a cibakházi és a tiszaföldvári futballklubtól is érkezett felajánlás. Komáromi György U17-es falvai válogatott labdarúgó pedig a címeres mezét adományozta eme nemes célra, melyre licitálni lehetett, és végül ötvenezer forintért talált gazdára.

Ez idáig körülbelül félmillió forint folyt be, a gyűjtést azonban tovább folytatják. Ruskó Zsolt elmondta, a pénzt nem egy összegben adják át, hanem több lépcsőben, szükségi támogatások formájában segítik vele a kisfiút.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában