Kisújszállás

2019.12.25. 15:30

Kisbusszal kellett szállítani az óvodások rengeteg ajándékát

A Nagykun Baptista Oktatási Központ két tagintézményének – az Illéssy és a Kossuth – diákjai és dolgozói hetekig készültek kótaji testvérintézményük, a Baptista Szeretetszolgálat Gyöngyszem Óvodája 131 óvodásának megajándékozására.

Daróczi Erzsébet

A kisújjiak a kőtjai óvodásokkal

Forrás: Beküldött fotó

A szeretet ünnepe alkalmából a tanulók és tanárok önzetlen segítséggel járultak hozzá a cipősdobozok megtöltéséhez, amelyekbe új játékok, színes ceruzák, édességek, plüssjátékok, ruhaneműk kerültek, tudtuk meg Toldi Attilától, az Illéssy Sándor középiskola igazgatójától.

A kisújjiak a kőtjai óvodásokkal
Fotó: Beküldött fotó

Az iskola kisbuszába tudott csak elférni a sok doboz, amely a két tagintézmény adománya volt. Az átadásra Toldi Attila és Radics Zoltán igazgatókat diákok is elkísérték Kótajba, ahol Béresné Dobránszky Beáta intézményvezető és csillogó szemű gyermekek várták őket.

A nyírségi településen az óvodában feldíszített karácsonyfa köré helyezték el az ajándékokat, amit a kicsik karácsonyi dalokkal köszöntek meg a kisújiaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában