hirdetés

2019.12.23. 10:34

Széfnyitás akár sérülés nélkül!

A fontos dokumentumok és az értékek megőrzésnek legeffektívebb módja a páncélszekrényben való tárolás. Megeshet azonban, a legnagyobb elővigyázatosság mellett is, hogy a széf valami miatt nem nyitható ki.

Safety box with electronic lock at hotel.

Bárkivel előfordulhat, hogy elhagyja a kulcsot vagy pedig elfelejti a kódot. Cégünk sok mindennel foglalkozik, többek között garantáljuk, hogy a Széfnyitás akár sérülés nélkül! feladat elvégzése sikeresen zárul, szakértő munkatársainknak köszönhetően. Gyors segítséget nyújtunk különféle gondok esetén.

Ha mondjuk a szekrényt megrongálta valaki, aki fel akarta törni egy esetleges lopási kísérlet során, vagy ha csak egyszerűen akad a kulcs, de nem forog a kar. Megeshet az is, hogy a páncélszekrény kinyílt, de nem zárul újra vissza. Legyen szó munkahelyi trezorról vagy magánkézben lévő értékmegőrzőről, valamint szállodai mini széfről, hosszú évek tapasztalatát felhasználva bármelyikkel elbánunk és elmondhatjuk, hogy nincs olyan eset, ami felkészületlenül érne bennünket.

Kollégáink folyamatosan a szakmába vágó továbbképzéseken vesznek részt, mert a piac igen dinamikusan fejlődik, így mindenféle szituációban effektíven helyt tudnak állni. A cégünk által felhasznált szerszámok ezzel párhuzamosan folyamatosan újulnak és kiváló minőségűek. Minőségi referenciákkal és nemzetközileg elismert szakemberekkel rendelkezünk, valamint több jelentős szakmai versenyen elért sikerrel is büszkélkedhetünk.

Természetesen, az adott helyzettől függően együttműködünk a hatóságokkal. Budapesten a hívást követően egy órán belül a helyszínen vagyunk, de vidéken is számíthatnak ránk ügyfeleink. A széfnyitás akár sérülés nélkül igen alapos munkát feltételez, a folyamat közben fokozottan ügyelünk arra, hogy az értékek és a páncélszekrény eredeti állapotát megőrizzük. A roncsolástól mentes munkafolyamat abból áll, hogy külön erre a célra gyártott eszközökkel a zárat manipuláljuk, miközben megfelelő elektronikus berendezéseket alkalmazunk. Bizonyos esetekben szükség van arra is, hogy speciális anyagot juttassunk be a szekrény belsejébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában