lomtalanítás

2020.03.06. 07:00

Elszállítják a nem használt holmikat Nagykörűből

Lomtalanítást tartanak a Tisza-parti településen. A feleslegessé vált holmikat március 9-én (hétfőn) viszik el – természetesen ezek alól kivétel az építési és bontási törmelék, a veszélyes hulladék, a kertgondozásból származó, valamint elektronikai hulladék.

Rimóczi Ágnes

Utóbbiakat azonban ugyanazon a napon szervezetten elszállítják a polgármesteri hivatal udvarából, a lakosoknak oda kell előtte leadni. – Jelentkezett egy cég, amely díjmentesen elszállítja a nem szétszerelt, nem törött elektronikai berendezéseket, így hűtőket, tévéket, mikrohullámú sütőket, de bojlert és akkumulátort is – mondta Túri Tibor. A polgármester reméli, hogy minél többen élnek a kínálkozó lehetőséggel, ezzel is hozzájárulva a környezet megóvásához. – Bízom benne, hogy ide kerülnek majd a felesleges holmik, és nem a település határába vagy az út mentére, így tiszta és szép maradhat a környezetünk – tette hozzá a településvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában