galériával

2020.05.26. 14:00

Elkezdődött a rossz állapotban lévő főút felújítása Jászdózsán

Elkezdődött a településen átmenő 32 134-es számú út felújítása.

Illés Anita

– Első ütemben több mint egy kilométer hosszan, a József Attila utcáig újul meg teljes szélességben az útszakasz – tájékoztatott Baranyi Sándor polgármester. Elmondta, hogy az aszfaltozáson kívül mindkét oldalon másfél méteres kavicságyást alakítanak ki. Ezenkívül a község műemlék hídján, a Tarna-hídon is lesz aszfaltozás, valamint a szakemberek a kőhíd pillérjein a szükséges javításokat szintén elvégzik.

A település központján átvezető főút évek óta nagyon rossz állapotban van, a kátyúk sok gondot és bosszúságot okoznak az autósoknak. Megtudtuk, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő út rekonstrukciója két pályázati forrásból két ütemben valósulhat meg. A második szakaszban, a tervek szerint az év második felében a József Attila utcától Jászárokszállás irányába, egészen a Jászdózsa tábláig megújul az út. A településen nemrég adták át a Magyar Falu Programban elnyert támogatásból felújított József Attila utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában