Szolnok

2020.05.21. 16:30

Laptoppal segítik az otthon tanulást

Hét, összesen mintegy egymillió forint értékű laptopot adott át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat részére a Szolnok Rotary Klub.

Hartai Gergely

Fotó: Antal Attila

Az adományt az intézmény megbízott vezetője, Mikolyné Kozma Rozália vette át a gyermekek nevében. Boda György klubelnök a programot követően elmondta, a gyerekek egyebek mellett otthoni tanulásra, online oktatás keretében használják a gépeket, így különösen jó helyre kerültek a számítástechnikai eszközök.

– Harminchat fős klubunk szavazással döntötte el egy klubtagunk javaslata alapján, hogy a gyermekvédelmi szakszolgálatnak adományozzunk – részletezte lapunknak Boda György. Hozzátéve, hogy a közeljövőben hasonlóan nagy kezdeményezést nem tervez az egyesület.

Fotó: Antal Attila

– Pünkösdkor lesz huszonegy éves a klubunk újraalapítása, ezt szeretnénk megünnepelni. Ezután pedig már az elnöki tisztség átadása következik. Amint forrásokat találunk, folytatjuk a munkát, és adományozunk. Ám az újabb projektek nagy valószínűséggel az új elnökség idején valósulnak majd meg – összegzett a vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában