Gombos Judit

2020.07.15. 07:00

A színésznő már kitöltötte a kérdőívet

Családjával együtt már kitöltötte és vissza is küldte a koronavírus- járvánnyal kapcsolatos nemzeti konzultációs ívet Gombos Judit színésznő.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Mészáros János

– Szerintem Magyarországon nagyon jól kezelte a járványügyi helyzetet a kormány, hiszen más államokhoz képest kevés megbetegedés és haláleset történt, persze minden egyes ilyen eset sajnálatos. Ha esetleg jönne egy második hullám, azzal, hogy nem engedjük a beutazást a fertőzött területekről és mi is vigyázunk egymásra, például maszkviseléssel és a szabályok betartásával, talán elkerülhetjük azt, hogy ismét begyűrűzzön a járvány, ami óriási károkat okozna a gazdaságban is – vélekedett a szolnoki Szigligeti Színház művésze.

Hozzátette, bár megbízik a kormány intézkedéseiben, jó gondolatnak tartja, hogy kikérik az állampolgárok véleményét is a különböző kérdésekben. A kormány nemzeti konzultációs kérdőívét postai úton juttatják el a háztartásokba, az íveket augusztus 15-ig lehet ingyenesen visszaküldeni.

Gombos Judit színművész
Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában