Jászkunság

2020.10.26. 11:30

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legérdekesebbek az elmúlt héten

Illegálisan átalakított autókra vadásztak a rendőrök Szolnokon, a Szandaszőlősi Általános Iskolában több osztály is karantéba került, érkezik az influenza elleni védőoltás megyénk orvosi rendelőibe – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Idén ötszáz adag influenza elleni vakcinát igényelt dr. Hoksári László szolnoki háziorvos

Fotó: Mészáros János

Három gépjárműnél találtak szabálytalanságot, ezért azok forgalmi engedélyét a helyszínen bevonták, és szabálysértési feljelentést tettek a járművezetők ellen. Cikkünkben utánajártunk, mi számít engedély nélküli átalakításnak.

Fotó: Illusztrációfotó/Shutterstock

A Szandaszőlősi Általános Iskolában az egyik pedagógiai asszisztens pozitív covidos tesztje miatt, illetve a vele való érintettség, a kontaktlehetőség okán négy osztály esetében tíznapos otthoni karantén-intézkedést, egy alsós osztály esetében pedig rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja, illetve segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen.

Szerdára virradóan elhunyt Dr. Adorján Gusztáv a Tiszántúli Református Egyházkerület főgondnoka, nyíregyházi kórházigazgató.

Elhunyt Dr. Adorján Gusztáv
Fotó: reformatus.hu

Folyamatosan kapják az influenza elleni védőoltásokat a megye háziorvosai a napokban. Idén a koronavírus-járvány miatt nem csak az idősek vagy a krónikus betegek, hanem bárki ingyen beoltathatja magát.

Idén ötszáz adag influenza elleni vakcinát igényelt dr. Hoksári László szolnoki háziorvos
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában