Jászkunság

2020.10.19. 07:00

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink múlt héten

Két szolnoki eset is bekerült a Pofátlan(TAN)ítás legújabb, huszadik részébe, hungarikummá válhat a szolnoki habos isler, két autó karambolozott Jászladány és Szászberek között – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Csányi Sándor, a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. munkatársa (balra), Móra Edit, a Marcipán Cukrászda vezetője, illetve Székely Szilárd cukrász mutatják e kuriózumnak számító, de már messze földön híres finomságot

Fotó: Nagy Balázs

Két Szolnokon történt szabálytalanság is bekerült a legutóbb megjelent Pofátlan(TAN)ítás elnevezésű rendőrségi videóba. Egy autós az Ady Endre úton, épp a szerkesztőségünk közelében hajtott át a piroson. A következő jelenetben pedig az látható, amint egy biciklis átteker a zebrán a rendőrautó előtt a Szántó körúti körforgalomnál.

Rendőrautókba szerelt kamerákkal rögzítik a szabálytalanságokat – mutatja Tóth Adrienn őrmester, forgalom-ellenőrző járőr
Fotó: Czakó Nóra

A szolnoki isler, mint cukrászsütemény, jó úton halad az „örökkévalóság” felé. Hamarosan ugyanis várhatóan megkapja a HÍR-védjegyet, ami az első fontos állomás a hungarikumok közé kerülés felé vezető úton.

Csányi Sándor, a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. munkatársa (balra), Móra Edit, a Marcipán Cukrászda vezetője, illetve Székely Szilárd cukrász mutatják e kuriózumnak számító, de már messze földön híres finomságot
Fotó: Nagy Balázs

Egy pedagógus és több diák eredménye is pozitív eredményt mutatott a koronavírus-teszteken, így a jelenlegi tizenhatból hat osztálynak rendeltek el digitális oktatást a héten a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban.

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt rablás bűntette miatt egy 73 éves szolnoki férfi ellen. A vádlott altató hatású szert kevert áldozata kávéjába miközben az nem figyelt oda, így mit sem sejtve meg is itta az italt.

Fotó: police.hu

Összeütközött két gépkocsi október 15-én, a reggeli órákban, a Jászladány és Szászberek közötti út 8-as kilométerszelvényénél.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában