Meghosszabbítják a határidőket az abonyi művelődési házban

A kormány járványhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseinek értelmében az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely előreláthatólag december 11-éig zárja be kapuit – számolt be a hírről, illetve a következő hetek szabályainak alakulásáról közösségi oldalán az intézmény.

Hartai Gergely

Közölték, hogy a könyvtár, a művelődési ház és a múzeum nem fogad látogatókat, szolgáltatásaikat pedig mindaddig szüneteltetik, amíg a kormány fel nem oldja a szigorító intézkedéseket. Továbbá a kultúrházban a tervezett programokat, rendezvényeket, szakköri és klubfoglalkozásokat, valamint a terembérleteket felfüggesztik. A könyvtár a beiratkozások érvényességét és a kölcsönzési határidőket meghosszabbítja, erre az időszakra nem számolnak fel késedelmi díjat.

Egyúttal arra is felhívta az olvasóközönség figyelmét az intézmény, hogy a zárvatartás ideje alatt továbbra is elérhetőek az [email protected] e-mail-címen, vagy a 06 53/360–075-ös vezetékes telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában