Galériákkal / Folyamatosan frissült

2020.12.19. 11:30

Több százan búcsúztak Grófo-Kozák Lászlótól

A neves zenész temetése nagy érdeklődést keltett, amin a kijárási korlátozás miatt nem ajánlották a személyes részvételt. Éppen ezért igyekeztünk folyamatosan tudósítani olvasóinkat az eseményekről.

Munkatársainktól

Fotó: Mészáros János

FRISS – 14:00:

Komoly előkészületek – hajnali virrasztás, színpadállítás, vörösszőnyeg-leterítés a lovashintó-menetes gyászmenet útvonalán, polgármesteri felhívás az óvintézkedések betartására, élőzene – mellett szombaton végső nyughelyére helyezték Kozák Lászlót, Nagy Grófot Szolnokon.

A Kőrösi úti temető ravatalozója előtt a már kora reggel összegyűlt sokadalom jelezte, e napon élénk érdeklődés közepette népes rokonság és sokak által ismert, tisztelt és szeretett elhunytat kísérnek utolsó útjára. Az autentikus romazene közvetítője, Grófo-Kozák László december 3-án, 49 éves korában hunyt el a végzetes koronavírus okozta szövődményeinek következtében. Szombaton délelőtt tíz órától több százan búcsúztatták a tradicionális cigányzene értékeinek őrzőjét, továbbörökítőjét.

Korábban írtuk:

A közelmúltban elhunyt zenész temetése megkezdődött Szolnokon:

Még korábban hírt adtunk az előkészületekről is:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában