Nyereményjáték

2020.12.24. 11:30

Leghűségesebb olvasóit jutalmazta az Új Néplap

Az Új Néplap leghűségesebb olvasóinknak kedveskedett egy kis nyereményjátékkal.

Köllő Judit

Hűséges olvasó verseny nyertese Tamás József mutatja nyereményét

Fotó: Nagy Balázs

Idén ősszel minden hónapban kisorsoltunk három olyan előfizetőt, akik több mint öt éve olvassák az Új Néplapot. Számunkra ugyanis különös jelentőséggel bír, hogy olvasóink ezekben a nehéz időkben is velünk vannak.

A szerencsések októberben Sencore tisztítót, novemberben pedig Sencore vasalót nyerhettek. A decemberi hónapban Tefal serpenyőt vihettek haza olvasóink.

Tamás József és felesége, Fördö Mária több mint tíz éve a leghűségesebb olvasója az Új Néplapnak. Nyereményüket, a két Tefal serpenyőt szerdán vehették át. József minden reggel kimegy az újságért, amit a korai kávézás közben szívesen lapozgat.

A hűséges olvasó verseny nyertese, Tamás József mutatja nyereményét
Fotó: Nagy Balázs

– Én fordítva nézem az újságot, ami a legjobban érdekel az a sport rovat. Jómagam is sportoltam, így ezt folyamatosan figyelem. A feleségem minden cikket szívesen olvas, különösen kedveli a rejtvényeket, amit minden nap megold – meséli Tamás József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában