Adomány

2020.12.28. 16:00

Ózongenerátorral köszönték meg a szolnoki kórház munkáját

Négy ózongenerátort és harminc véroxigén mérőt adományozott hétfőn a tószegi önkormányzat a Hetényi Géza kórház számára.

Köllő Judit

Tószeg község önkormányzata adományt vitt a Hetényi Géza Kórházba. A légtisztítókat dr Gyuricza Miklós polgármester adta átPiroska Miklósnak , az intézmény újonnan kinevezett igazgatója és Dr Bene Ildikó, a még hivatalban lévő igazgató. Az átadáson jelen volt Hasznosné Dr Nagy Ágnes Tószeg jegyzője.

Fotó: Mészáros János

Az átadók közt szerepelt dr. Gyuricza Miklós, Tószeg polgármestere és Hasznosné dr. Nagy Ágnes jegyző.

– Szeretném megköszönni a Hetényi Géza kórház munkatársainak azt a helytállást és embert próbáló munkát, amit most, a járvány időszakában végeznek – kezdte dr. Gyuricza Miklós.

– Ellátási körzetbe tartozik Tószeg is, ezért a község önkormányzata arra gondolt, hogy lehetőségeinkhez mérten szeretnénk segíteni a járvány elleni védekezést egy szerény adománnyal.

A kórház képviseletében a napokban kinevezett új főigazgató, Piroska Miklós és dr. Bene Ildikó fogadta az adományt.

– Ebben a nehéz időszakban az első szó a köszöneté kell hogy legyen a kollégák irányába, hiszen nagyon sok munkát fektetnek abba, hogy az ellátás biztosított legyen – mondta Piroska Miklós.

Fotó: Mészáros János

– Nagyon jó helyre kerülnek majd a készülékek, és minden ilyen jellegű támogatást nagy tisztelettel köszönünk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában