Tisztítószerekkel segítik a védekezést Jászfelsőszentgyörgyön

Az önkormányzat tisztító- és fertőtlenítőszerrel segíti a lakosokat a fertőzésveszély elleni hatékony védekezésben Jászfelsőszentgyörgyön.

Illés Anita

– Már tavasszal, a koronavírus-járvány első hullámában is biztosítottunk higiéniai szereket a helybelieknek. Úgy gondoltuk, hogy ez a támogatás szociális helyzettől függetlenül jól jön mindenkinek, hiszen akkor egyes termékekből hiány mutatkozott. A Covid-19 elleni küzdelemben továbbra is nagyon fontos szerepe van a megfelelő fertőtlenítésnek, ezért újra ellátjuk a lakosságot tisztítószerekkel és általános fertőtlenítővel – számolt be a kezdeményezésről Zelenai Tiborné, polgármester.

A napokban újabb fertőtlenítő csomagokat állítottak össze a megelőzés és a védekezés érdekében. Összesen hatszázötven, négyezer forint értékű higiénés csomag kiszállítását kezdték meg ezen a héten az önkormányzat munkatársai. Csakúgy, mint a járvány első hullámában, most is mindezt a település saját forrásból finanszírozza – tudtuk meg a község vezetőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában