Galériával

2021.03.08. 12:10

Ismét nőnapi virágfutást rendeztek Szolnokon

Virágszirom alakú útvonalon futhattak a sportszeretők.

Munkatársunktól

20210306 Szolnok Szolnokon 6. alkalommal rendezték meg a Nőnapi virágfutást, melynek a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő adott helyet. A jelenlegi járványügyi szabályok betartásával került megrendezésre a túra. A résztvevők különböző hosszúságú szirmok körvonalán teljesíthették a feladatot és minden szirom legtávolabbi pontján választhattak az ott lévő virágokból. A kiindulás illetve visszaérkezési pont a játszótér kapujánál kihelyezett térkép volt. Ezúttal elmaradt a közös rajt, mindenki önállóan indulhatott, követve a kihelyezett színes szalagokat. Aki teljesítette a távot, a végén kapott egy meglepetés ajándékot. Fotó: Kiss János ÚN.

Hétvégén 6. alkalommal rendezték meg a Nőnapi Virágfutás és túrát, melynek a szolnoki Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő adott helyet. A jelenlegi járványügyi szabályok betartásával rendezték meg a túrát.

A résztvevők különböző hosszúságú szirmok körvonalán teljesíthették a feladatot, és minden szirom legtávolabbi pontján választhattak az ott lévő virágokból. A kiindulási, illetve visszaérkezési pont a játszótér kapujánál kihelyezett térkép volt.

Ezúttal elmaradt a közös rajt, mindenki önállóan indulhatott, követve a kihelyezett színes szalagokat. Aki teljesítette a távot, a végén kapott egy meglepetés ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában