A hivatal segíti az online regisztrációt Jászberényben

Közvetlen segítséget biztosít a koronavírus elleni oltásra való személyes regisztrációhoz a jászberényi polgármesteri hivatal – közölte a város honlapján közzétett felhívásban Baloghné Dr. Seres Krisztina jegyző.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ha valakinek nem áll rendelkezésre internet vagy digitális eszköz az online regisztrációhoz, akkor a hivatal munkatársaihoz fordulhat segítségért. Hétfői napokon 8.30-tól 11.30-ig és szerdai napokon 13 és 16 óra között a polgármesteri hivatal Táncsics Mihály utca felőli ügyfélablaknál fogadják a koronavírus elleni védőoltást igénylőket.

Ehhez név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám és TAJ szám szükséges. Amennyiben a jelentkezőnek nincs e-mail címe, akkor az adatvédelmi szabályok betartásával a hivatal munkatársai létrehozzák azt. A jegyző felhívta az érintettek figyelmét többek között arra, hogy a regisztrációhoz nyújtott segítséggel egyidejűleg adatokat nem kezelnek.

A létrehozott e-mail címeket nem állítják be és nem tárolják a hivatal eszközein, így azokhoz hozzáférésük nem lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában