Szolnok

2021.04.26. 11:40

Eltört egy cső, nincs fűtés és meleg víz a Széchenyin

Vasárnap délutántól szünetel Szolnok legnépesebb városrészében, a Széchenyi lakótelepen a fűtés-, illetve a használati melegvíz-szolgáltatás.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Megkeresésünkre Horváth István, a szolgáltatásért felelős cég, az Alfa-Nova Kft. igazgatója elmondta, egy gerincvezeték törése okozza a problémát.

– Ez a legnagyobb félelmünk, miszerint valahol a föld mélyén meghibásodik, vagy eltörik egy cső. A szakembereknek a hiba helyének pontos meghatározása és nem a feltárása vagy az elhárítása okozza a legnagyobb fejtörést.

– Hétfőre délelőtt lokalizáltuk a problémát, majd pedig az ásást is azonnal megkezdtük.

– Egy 400 milliméteres cső tört el. A rossz vezeték javítása, eltávolítása és cseréje általában egy-két napot vehet igénybe. A hiba elhárításának várható időpontjáról jelenleg nem tudok tájékoztatást adni, de a gondok elmúltával azonnal visszaállítjuk a rendszerszintű szolgáltatást. Addig is az érintettek megértését kérem – tájékoztatott az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában