KENDERES

2021.06.14. 16:30

Munkába állt dr. Záhonyi Ferenc jegyző

Dr. Záhonyi Ferenc korábban dolgozott ügyvédi irodákban, minisztériumban és egyetemen, egyaránt közbeszerzési területen.

Daróczi Erzsébet

Dr. Záhonyi Ferenc érkezése óta érzi a bizalmat

Fotó: Daróczi Erzsébet

Dr. Záhonyi Ferencet nevezték ki nemrégiben a település jegyzőjévé, aki eddig más beosztásban, 2020. június 8-a óta dolgozik a hivatalban. Az új vezető Debrecenből érkezett, közgazdász és jogász végzettséggel rendelkezik. Korábban dolgozott ügyvédi irodákban, minisztériumban és egyetemen, egyaránt közbeszerzési területen.

– Megtisztelő volt számomra, amikor Bogdán Péter polgármester felkért jegyzőnek. Mióta Kenderesen dolgozom, már az első perctől kezdve érzem a felém áradó bizalmat. Egy jól működő hivatalt szeretnék felállítani, ennek érdekében már végeztünk is némi átszervezést. Örömmel elmondhatom, hogy mind a tizenhét köztisztviselő pontosan tudja a teendőjét, és ahhoz nyújtok segítséget, hogy ők jó munkát végezhessenek. A törvényesség és annak betartatása a legfontosabb feladatom. Bízom benne, hogy sikeres lesz az együttműködésem a polgármesterrel és a testület tagjaival. Ahogyan abban is, hogy megannyi, a település fejlesztésére irányuló pályázatunkat siker koronázza majd – hangsúlyozta dr. Záhonyi Ferenc.

Dr. Záhonyi Ferenc érkezése óta érzi a bizalmat
Fotó: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában