Szolnok

2021.07.16. 10:06

Idén is elmarad a Városházi Est

Az időjárás keresztülhúzta a Városházi Est szervezőinek terveit.

Szoljon.hu

Idén is elmarad a Városházi Est Szolnokon – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tájékoztatott a döntésről a megyeszékhely közösségi oldala. A szervezők a tavalyi évben a koronavírus-járvány miatt voltak kénytelenek lefújni az eseményt, idén az időjárás húzta keresztül a számításokat.

A meteorológiai előrejelzések szerint ugyanis jelentős esély mutatkozik arra, hogy pénteken délután és este számottevő csapadék érje el Szolnokot.

A szervezők a szakemberekkel konzultálva döntöttek a program törlése mellett, annak szerkezete ugyanis nem teszi lehetővé a zárt térben történő megrendezést.

A Városházi Est jubileumi tizedik évfordulóját ünnepelte volna idén. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Szolnoki Művésztelep és a polgármesteri hivatal munkatársai színes programokkal, többek között színvonalas kulturális kínálattal és gasztronómiai csemegékkel várták volna a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában