Jászkunság

2021.09.06. 12:00

Két súlyos baleset is bekerült a hét legolvasottabb hírei közé

Öt autó karambolozott a 4-esen, Szolnoknál, két kamion és két személyautó szenvedett utoléréses balesetet a 4-es főúton, megnyílt a szolnoki kalandpark a Tiszaligetben – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Három személyautó és két teherautó ütközött össze szeptember 1-jén 5 óra 55 perckor a 4-es főút 92. kilométerszelvényében. A baleset következtében két ember nyolc napon túl gyógyuló, míg másik két ember könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Donka Ferenc

Két kamion és két személyautó szenvedett utoléréses balesetet szeptember 1-jén a 4-es főúton, Szolnoknál. A forgalmi okból lassító személyautó sofőrje súlyos, életveszélyes sérülést, míg a balesetben érintett másik jármű egyik sofőrje és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Jászalsószentgyörgy és Jászladány között, a 3226. számú úton egy autó az útárokba hajtott augusztus 31-én 17 óra után. A baleset következtében a sofőr és egyik utasa könnyű sérülést szenvedett, míg a másik utas a kórházba szállítást követően elhunyt.

Péntek délután átadták Szolnok új kalandparkját a Tiszaligetben. A Csónakázó tó melletti fás területen egy kilométer hosszú rekortán borítású futópálya, megújult világítás, különböző magasságú kötélpályák várják a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket.

Gyerekeknek és felnőtteknek is remek kikapcsolódási lehetőség a kalandpark
Fotó: Mészáros János

Egy helyi lakos augusztus 31-én a kora reggeli órákban Tiszadob külterületén a Tisza folyó árterületén található kubikgödrökben úgynevezett nyakzó hálót helyezett el, hogy azzal halat fogjon. A nyakzó háló használata tiltott halászati eszköznek minősül.

Több halat is fogott a fiatal férfi
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában