jászkunság / ingatlanajánló

2021.10.30. 19:58

Íme a megye jelenleg legdrágább, eladó háza!

Cserkeszőlőn kínálják megvételre a most következő, 440 nm-es kúriát. A 350 milliós ár nem kevés, de cseppet sem elhanyagolható szempont, hogy az összeg magába foglalja a ritkaságszámba menő bútorokat is! Részletek, fotók most!

“Cserkeszőlőn a közkedvelt gyógyfürdő szomszédságában eladóvá vált ez az exkluzív, minden igényt kielégítő kúria! Az ingatlan vételára tartalmazza a benne található nem mindennapi szépségű barokk stílusú bútorokat!

Az 1050 m2-es telken lévő 440 m2 területű épület (ebből a terasz 80 m2) belső két szintes, 4 bejárattal. A felső szinten van 2 konyha, 4 hálószoba mindegyik saját fürdőszobával, 2 WC, és a központi helyiség, egy hatalmas nappali a kert felé néző terasz kapcsolattal. Igényes, berendezése egységet képez, stílusban, színben minden harmonizál. A képek magukért beszélnek!

Az alsó szinten egy elektromos kapuval ellátott garázs, a 28 férőhelyes mozi terem, szauna, biliárd szoba , konditerem ( ami jó helye lehet egy jakuzzi elhelyezésének is), és a kazánház található. Nem elhanyagolható tényező az ingatlanhoz tartozó kertrész sem! A fűtése cirkó padlófűtés, a nappaliba beépítésre került egy nagyon szép kandalló, ami azon túl, hogy emeli a nappalink hangulatát, kellemes meleget is biztosít. A hűtésről klíma gondoskodik. A kúria egykor a fürdő kiemelt vendégei számára biztosított színvonalas ellátást. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában