útinform

2021.10.31. 06:40

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 90-es és a 92-es km között aszfaltoznak. A Budapest felé tartókat a külső sávba terelik. Az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatlakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

Főutak:

A 4-es főúton, Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt, egy rövid szakaszon lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek. A 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont, valamint a Tiszapüspöki csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)

A 32-es főúton, Jászberény közelében, a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hét végén a megszokottól eltérő időben lesz érvényben.

Az áruszállítás megkönnyítése érdekében (szombat 22 óra helyett), csak vasárnap reggel 06.00-tól vasárnap 22.00-ig, valamint hétfőn 06.00 és 22.00 között tiltott a 7,5 tonnánál nehezebb járművek közlekedése. Éjszakánként megengedett a fuvarozás.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában