SZOLNOK

2021.10.06. 19:30

Online is követhetők lesznek az egészségtudatos előadások

Október kilencedikén ismét megrendezik a Richter Egészségváros elnevezésű programot a megyeszékhelyen.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, pénteken az egészséget helyezik a fókuszba Szolnokon, hiszen a megyeszékhelyre érkezik a Richter Egészségváros program. A magyar központú gyógyszeripari vállalat célja, hogy szűrésekkel, egészségügyi tanácsadásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal hívja fel a figyelmet a betegségek megelőzésre és az egészség megtartására.

A programok délelőtt háromnegyed tíztől délután fél hatig tartanak a Kossuth téren, melynek során ingyenes vizsgálatokkal, tanácsadásokkal, előadásokkal várják az érdeklődőket. A részvétellel nem csak magukon segítenek a megjelentek, hanem a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórházat is támogatják. Ugyanis jelenlétükkel a Richter Gedeon Nyrt. három és fél millió forintos alapadományát tovább növelhetik a szűrések, tanácsadások után járó pontok segítségével, melyek mindegyike 300 forintot ér.

Idén először lesz lehetőség online követni az esemény előadásait, melyekkel ugyanúgy segíthetik a megyei kórház támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában