Jászkunság

2021.11.15. 11:30

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Nyolc autó és két kamion ütközött össze a 4-es főúton, bezárta és órákig bántalmazta a szobafestőt egy férfi Jászberényben, repülőgépet szállítottak a RepTárba – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Tóth Imre / haon.hu

Többen is megsérültek abban a balesetben, amelyben egy kamion az álló kocsisorba hajtott a november 10-én, a 4-es főúton. A balesetben nyolc személyautó és két kamion volt érintett. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

Fotó: Tóth Imre / haon.hu

Első fokon, nem jogerősen lezárult annak a negyvenes éveiben járó, büntetett előéletű férfinak a büntetőügye, aki egy jászberényi családi házban csaknem két órán át fogva tartott, és ezalatt folyamatosan bántalmazott egy szobafestőt. A férfi azért bántalmazta a szobafestőt, mert az állítólagos ígéretével ellentétben nem ment festeni hozzá, így neki mással kellett elvégeztetnie a munkát.

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága az elmúlt héten több településen szervezett átfogó helyszíni ellenőrzést. Kedden Jászberényben, szerdán Törökszentmiklóson, csütörtökön Kunszentmártonban, pénteken pedig Rákóczifalván vizsgálódtak kiemelten a revizorok, akik az alkalmazottak bejelentését, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgéphasználat szabályszerűségét vizsgálták.

Az elmúlt héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. A Budapest környéki agglomeráció, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Nyíregyháza, Salgótarján, Tatabánya és Veszprém mellett Szolnokon is emelkedő tendenciát mutat a koronavírus örökítőanyagának jelenléte a szennyvízben.

Fotó: nnk.gov.hu

November 11-én csütörtökön 20 órától 22 óráig az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis területéről átszállítottak egy LI-2 repülőgépet a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba. A szállítás miatt rendőrségi felvezetés melletti forgalomkorlátozás volt érvényben a Kilián úttól (a 442-es útszakasz) az Auchan körforgalomig, majd onnan a 4-es számú főúton az Indóház útig.

Fotó: MH 86. Szolnok Helikopter Bázis

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában