Helyi közélet

2021.12.02. 17:30

Boldog István: a térségben is számos fejlesztés megvalósult

Magyarországnak előre kell menni, nem pedig hátra. E témában tartott sajtótájékoztatót Boldog István csütörtökön Mezőtúron.

Rimóczi Ágnes

Boldog István országgyűlési képviselő

Forrás: Beküldött fotó

A Jász-Nagykun-Szolnok Megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a Fidesz-KDNP kormány döntései értelmében több területen fejlődik az ország, majd fel is sorolta a központi intézkedéseket, mint amilyen a nyugdíjprémium, a minimálbér emelése vagy a 25 év alatti fiatalok jövedelemadó-mentessége.

Boldog István országgyűlési képviselő
Fotó: Beküldött fotó

Boldog István a térséget érintő fejlesztések sorában megemlítette, hogy december közepén átadják a forgalomnak az M44-es út utolsó, Tiszakürt-Lakitelek közötti szakaszát, melyen egyébként Európa egyik legszebb hídja található.

– Február-március környékén forgalomba helyezzük az M4-es gyorsforgalmi utat Abony és Törökszentmiklós között. Mindezek mellett pedig hamarosan kezdődik a 46-os út felújítása az M4-estől Mezőtúr Gyomaendrőd felőli végéig. Ezek mellett számos településen épülnek kerékpárutak, új bölcsődék, valamint iskolák, óvodák, háziorvosi rendelők- és szolgálati lakások újulnak meg – sorolta a beruházásokat a képviselő, aki hangsúlyozta: felsorolt intézkedések jól mutatják a kormány célkitűzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában