Még tart az oltási akcióhét Cegléden

Vasárnapig reggel 7-től este 7-ig várják az oltásra érkezőket.

Hartai Gergely

Eger, 2021. november 24. Beoltanak egy nõt a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztetõ adagjával az egri Markhot Ferenc Kórház oltópontján 2021. november 24-én. A november 22-tõl 28-ig tartó oltási akcióhéten regisztráció és elõzetes idõpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelõkben is. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A Toldy Ferenc Kórház oltópontjain dolgozó orvosok, ápolók és adminisztrátorok vasárnapig reggel 7-től este 7-ig várják az oltásra érkezőket, most akár regisztráció és időpontfoglalás nélkül is – tájékoztat az intézmény.

Közölték, az időpontfoglalással rendelkezők a rendelőintézeti oltóhelyen (Rákóczi út 7. II. emelet) péntekig 14 és 19 óra között vehetik fel a koronavírus elleni vakcinát, szombaton és vasárnap pedig 7 és 19 óra között. A regisztrációval és időponttal nem rendelkezők a kórházi oltóhelyen (Törteli út 1-3.) 7 és 19 óra között kaphatják meg azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában