Galériával

2022.03.20. 15:28

Családi nappal köszöntötték a tavaszt Tiszafüreden

Belvárosi Tavasz néven rendeztek családi napot a város főterén március 19-én szombaton. Szerencsére nemcsak az elképzelés, hanem az időjárás is tavaszias volt.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Már délelőtt kirakodóvásár, kézműves foglalkozások, népi játszóház, vattacukor és színpadi műsorok várták a családokat. Tizenegy órára megtelt a főtér gyerekekkel, szülőkkel, idősekkel és baráti társaságokkal. Készült faszénen sütött sültkolbász, délután pedig – a teljesség igénye nélkül - gólyalábasok és Kaczor Feri szórakoztatta a közönséget. A gyerekek körében népszerű volt az állatsimogató, a Legyél Te is huszár! történelmi játszóház, a gyöngyfűzés, valamint a körhinta. Utóbbi előtt időnként kisebb sor alakult ki.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő a rendezvény kapcsán úgy fogalmazott: Mosolygós gyerekek, boldog családok, idősek és baráti társaságok lepték el a város főterét. Ilyenkor megerősítést nyer, hogy miért dolgozunk nap mint nap. Gyermekeinkért, családjainkért, szűkebb és tágabb hazánkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában