Galériával

2022.04.30. 14:36

Elballagtak a karcagi Szentannai Sámuel Református Gimnázium diákjai

Az iskola fennállásának 123. évében újra hagyományos ballagást tarthatott a karcagi Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium 118 végzős diákja.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A ballagási ünnepség előtt a tanulók gépes felvonulással búcsúztak el a várostól. A felvonulásra több olyan tavaly végzett diák is becsatlakozott gépekkel, akik a pandémia miatt nem vehettek részt akkor a hagyományos ballagáson.

Az iskolába visszatérve a diákok felsorakoztak termeikben és indult a hagyományos ballagás, amelynek jellegzetessége, hogy a tanügyi épületek folyosóit, lépcsőit a 11. évfolyamosok fűvel borítják be a szokásos tantermi díszítések mellett, ezzel is utalva az iskolában folyó több mint százéves mezőgazdasági oktatásra.

Az udvaron tartott ünnepségen a ballagókat Szepesváry Csaba, a 12. D osztály osztályfőnöke búcsúztatta, majd Gyökeres Sándor igazgató a végzősöknek jutalmakat adott át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában