Szolnok

2022.05.24. 14:44

Külföldről is segítettek a Gál Szabolcs családjának indított gyűjtésben

Külhoni szolgálatot teljesítő katonák is segítettek az elhunyt főtörzsőrmester családjának.

Szoljon.hu

Fotó: NHSZ Szolnok Facebook-oldala

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, május 21-én, szombaton futókkal népesült be a szolnoki Tiszaliget, a Futókörök napja alkalmából szervezett eseményen. A program idén nem csak a sport szeretetéről, hanem a nemrég elhunyt Gál Szabolcs főtörzsőrmesterről is szólt, aki Szolnok mellett szenvedett súlyos balesetet. Az NHSZ Szolnok már néhány nappal a program előtt jelezte közösségi oldalán, hogy minden megtett kör után 500 forinttal támogatják a harminckét éves világbajnok ejtőernyős szeretteit.

Nem csak a helyszínen futottak azonban a nemes célért, a társaság ugyanis legutóbbi bejegyzésében arról ír, hogy az esemény előtt felkereste őket a Magyar Honvédség Iraki Kiképzés-Biztosító Kontingens személyi állománya is. Közölték, a külhoni szolgálatot teljesítő katonák által lefutott kilométerek is ugyanúgy hozzáadódtak a támogatás végösszegéhez, mely így meghaladta a 2,5 millió forintot.

Fotó: NHSZ Szolnok Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában