Programajánló

2022.09.07. 11:05

A Reptér című sláger is biztosan felcsendül majd a tószegi nyárbúcsúztatón

Nagyszabású rendezvénnyel búcsúztatják a nyarat Tószegen, szeptember 9. és 11. között rendezik meg az immár hagyományos Tószegi Nyárutó elnevezésű rendezvényt. A hétvégi eseményen színes programok várják az érdeklődőket a település sportpályáján.

Rimóczi Ágnes

Fotó: MW Archív

Fotó: Sándor Judit

Bár az időjárás előrejelzés kissé riogatja a szervezőket, úgy készülnek, hogy minden tervezett programot megtartanak. Készülve az esőre két rendezvény sátrat is hoznak, az egyiket a szokott helyen állítják fel, a másikat pedig a színpaddal szemben, a nézőtér hátsó részén helyeznek el, rossz idő esetén onnan lehet figyelni a színpadi programokat.

A rendezvény kapcsán szeptember 9-én, pénteken délután öt órától és 10-én, szombaton déltől teljes szélességben lezárják a Karai út pálya előtti szakaszát (az Ady Endre út és a Vadvirág út között), valamint a Fáy András utat és a Dobó Katica út Karai út és a nagy Móricz Zsigmond út közötti részét. Ezekbe az utcákba kizárólag csak az ott lakók hajthatnak be gépjárművel. Az autóval érkezőknek parkolókat jelölnek ki, így a búcsú téren (Bartók Béla út) és szükség esetén a Levendula út és Karai út sarkán lévő területen lehet majd megállni a gépjárművekkel.

Koncertbombával kezdődik a program, pénteken este héttől Korda György és Balázs Klári lép színpadra, majd Janza Kata és Polyák Lilla Abba-show-ját láthatja a közönség, fél tíztől pedig a Triász zenekar szolgáltatja a talpalávalót. Szombaton sem lesz hiány zenéből, többek között Kaczor Feri, Opitz Barbi is fellépnek. A nap folyamán egészen estig gyerekprogramok is várják a kisebbeket. Vasárnap rendezik meg a horgászversenyt, illetve a hal- és vadételfőző versenyt, így zárul majd a Tószegi Nyárutó.

Egy kis hangolódás a hétvégére:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában