Jászkunság

2022.09.05. 11:30

Emká, a megmentett kölyökkutya vitte a prímet az elmúlt héten

Meghódította „munkatársai” szívét Emká, a megmentett kölyökkutya, elárasztotta a víz a belvárost Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Emká mindennapjairól Sárosi Norbert, a Magyar Közút jászberényi mérnökségvezetője mesélt hírportálunknak

Fotó: Pesti József

1. Meghódította „munkatársai” szívét Emká, a megmentett kölyökkutya

Jóra fordult Emká, a kidobott kölyökkutya sorsa, miután a jászberényi közutasok megmentették az életét és befogadták. A fekete „szeretetgombóc” mindennapjai vidáman telnek, bearanyozza a Magyar Közút berényi mérnökségének életét. Imád mókázni, kedvence egy plüss pingvin.

2. Ház falának ütközött egy autó Szolnokon

Egy szolnoki lakos közlekedett személyautóval augusztus 29-én Szolnok belterületén a Karinthy Frigyes úton. A sofőr rosszul lett, majd elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és a vízelvezető árokba csapódott, onnan tovább haladva egy ingatlan külső kerítését átszakítva a ház homlokzatának ütközött és állt meg.

Fotó: police.hu
 

3. Elárasztotta a víz a belvárost Szolnokon, egy parkoló autó is útban van

Föld alatti, vízhálózati csőtörés keletkezett augusztus 29-én, hétfőre virradóra a Baross úton, a Coop-Jólét ABC környezetében. A szolnoki Víz- és Csatornaművek Koncessziós Zrt. munkatársai már reggel, illetve a kora délelőtt folyamán megkezdték volna a hiba feltárását és a „kiszakaszolást”, ám a munkálatokat nehezített egy ott parkoló autó.

Fotós: Nagy Balázs

4. Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a tiszaföldvári lányt

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 16 éves Vastag Ramóna tiszaföldvári lakost, aki március 23-án tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Forrás: police.hu

5. Elaludt a sofőr vezetés közben: belecsapódott a szemből érkező autóba

Egy dunavarsányi lakos közlekedett személyautóval Tiszafüred belterületén a Húszöles úton augusztus 28-án. A sofőr a jármű vezetése közben elaludt, így az autó áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező járművel, mely ütközés után rágurult a mögötte megálló személyautóra.

                               
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában