Vizsgálat

2022.11.02. 10:18

Bejárták a használaton kívüli ingatlanokat Tiszaföldváron

Összesen hét ingatlant vettek górcső alá.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Városüzemeltetési, városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság tagjai körbejárták az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokat a minap.

Ahogy Fehér Róberttől, a bizottság elnökétől megtudtuk: a munkatervben szerepelt, hogy októberben sort kerítenek a bejárásokra, melyekre meghívást kapott a főépítész, a polgármester és a műszaki osztály is.

– Összesen hét ingatlant szemléltünk meg, azok állapotáról, további lehetőségeinkről beszéltünk. Azok közül, melyeken épület is van, néhányat eladásra jelöltük, hiszen hasznosításuk meghaladná a költségvetési lehetőségeket – magyarázta.

Az üresen állók kapcsán ugyancsak elhangoztak érvek az értékesítés mellett, jelenleg többségét a városüzemeltetési kft. munkatársai tartják rendben.

– Néhány esetben látunk lehetőséget bérbeadásra – emelte ki. Hozzátette: időszerű volt a felülvizsgálat, hiszen így tiszta képet kaptak a város számára kedvező döntés meghozatalához. 

– Az önkormányzat keresi a hasznosítási lehetőségeket, ehhez szívesen fogadjuk a lakosok ötleteit is – fogalmazott Fehér Róbert.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában