Május legjobb fotói

2022.12.25. 08:40

Képes visszatekintés: Szolnokon is elballagtak a végzős diákok

Cikkünkben összegyűjtöttük május legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

Fotó: Kiss János

Hősök Napja alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a Tiszai Hajósok terén május 30-án, hétfőn délután. 

Fotós: Nagy Balázs

A határokon átívelő összefogás és a nemzetiségek együttműködése jegyében rendezte meg a Jászföld Hagyományőrző Egyesület május 28-án a Hagyományok Hétvégéjét. Az egész napos programnak a Bartal-tanya adott otthont.

Fotós: Pesti József

Május 29-én, vasárnap veterán autó kiállítást tartottak a Tiszai hajósok terén, ahol Szalay Ferenc polgármester átadta a város különdíját. 

Fotós: Kiss János

Nem csak a szolnoki Tiszavirág hidat karbantartó ipari alpinisták lógtak szédítő magasságokban a folyó felett, néhány kötéllel a hídhoz rögzítve május 10-én, hanem a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság HUNOR Mentőegységének tagjai is. 

Fotós: Nagy Balázs

Április 30-án, szombaton városszerte elballagtak a középiskolai és gimnáziumi végzős diákok. Látványos felvonulásban gyönyörködhettek azok, akik ellátogattak a Kossuth térre. 

Fotós: Kiss János

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában