Barabásné Forgács Edit

2022.12.11. 08:30

Mindenkire számít az embert próbáló munkában az újdonsült kenderesi polgármester

Szűcs Anita, a helyi választási bizottság elnöke hétfőn, a városházán adta át a polgármesteri megbízólevelet Barabásné Forgács Edit (Fidesz-KDNP) polgármesternek és a megválasztott hat Fidesz-KDNP által támogatott képviselőnek az eskütétel után.

Daróczi Erzsébet

A település kulcsát Szűcs Anita (jobbra) adta át Barabásné Forgács Editnek

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Ez a döntés megmutatta, hogy a választópolgárok békés, hiteles és együttműködő városvezetéssel látják biztosítottnak a település jövőjét. A város azonban csak akkor haladhat a fejlődés útján, ha ezért közösen dolgozunk, és lépésről lépésre haladva teremtjük meg az ehhez szükséges alapokat – nyilatkozta hírportálunknak Barabásné Forgács Edit

– Képviselőtársaimmal arra vállalkozunk, hogy mihamarabb megteremtjük az önkormányzat pénzügyi és gazdasági stabilitását úgy, hogy közben a városban valódi közösséget is teremtünk. A feladat embert próbáló, amit kizárólag Kenderes és Bánhalma valamennyi lakosával együtt tudunk megvalósítani. A munkában mindenkire számítok – hangoztatta a polgármester. 

Az új városvezetőt támogatásáról biztosította F. Kovács Sándor térségi országgyűlési képviselő és Hubai Imre megyei közgyűlési elnök is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában