Gasztronómia
2023.01.21. 18:00
A régi konyha csodáiról tart előadást a „gulyáskirály” Törökszentmiklóson
Milyen ízvilág és alapanyagok jellemezték a régi magyar konyhát, és miért nem szabad, hogy feledésbe merüljenek a hazai ízek – egyebek mellett ezekről tart előadást hamarosan Csányi Sándor „gulyáskirály” Törökszentmiklóson.
M. R. E.
Forrás: Illusztráció
Fotó: Shutterstock.com
A magyarországi szabadtéri főzőversenyek és főzőfesztiválok „atyja” Csányi Sándor „gulyáskirály” tart előadást a Törökszentmiklósi Értékek Klubja soron következő összejövetelén. Témája a régi magyar konyha lesz, azzal a céllal, hogy ne merüljenek feledésbe az igazi jó hazai ízek.
Az eseményt január 24-én, este 18 órától tartják a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre