Gasztronómia

2023.01.21. 18:00

A régi konyha csodáiról tart előadást a „gulyáskirály” Törökszentmiklóson

Milyen ízvilág és alapanyagok jellemezték a régi magyar konyhát, és miért nem szabad, hogy feledésbe merüljenek a hazai ízek – egyebek mellett ezekről tart előadást hamarosan Csányi Sándor „gulyáskirály” Törökszentmiklóson.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A magyarországi szabadtéri főzőversenyek és főzőfesztiválok „atyja” Csányi Sándor „gulyáskirály” tart előadást a Törökszentmiklósi Értékek Klubja soron következő összejövetelén. Témája a régi magyar konyha lesz, azzal a céllal, hogy ne merüljenek feledésbe az igazi jó hazai ízek. 

Az eseményt január 24-én, este 18 órától tartják a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában