Pályamunkák

2023.04.15. 17:36

Különleges rajzpályázatot hirdettek Törökszentmiklóson

Több dolog miatt is érdemes részt venni a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő pályázatán, igazi nyári élményt ígér ugyanis a legügyesebbeknek és családjuknak a szolgáltató.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A kempingben álló faházak oldalát díszítik majd azok a rajzok, melyeket gyermekektől vár a városi strandot működtető Törökszentmiklós Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. Rajzpályázatot hirdettek ugyanis „Családi vakáció” címmel, két korcsoportban, vagyis, külön díjazzák majd az alsós, és külön a felsős diákok pályamunkáit. 

A rajzok A/4- es méretben, szabadon választott technikával készíthetőek. Az első helyezettek két napot tölthetnek el családjukkal a törökszentmiklósi strandon, a második, és harmadik legjobb rajzokat készítő gyerekek pedig családostól egy napon át lesznek a strand vendégei. A pályamunkák beküldési határideje április 27.

A rajzokat a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő pénztárában lehet leadni személyesen, vagy postai úton is be lehet küldeni. Az eredményhirdetést április 30- án tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában