Tájékoztatás

2023.05.17. 13:00

A félmaraton miatt vasárnap jelentősen megváltozik a közlekedés Szolnokon

Megváltozik a közlekedési rend vasárnap Szolnokon a futóverseny miatt.

Mészáros Géza

Illusztráció

Forrás: Mw archív

Fotó: Kiss János

Május 21-én, vasárnap rendezik meg a hagyományos szolnoki futóversenyt, ezen a napon jelentős forgalomváltozásra számíthatnak a szolnokiak. A IV. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás elnevezésű esemény szokás szerint a Szolnoki Sportcentrum és a Szolnok Televízió közös programja. A szervezők a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében rendőri segítséggel több helyen elterelik a forgalmat, illetve egyes autóbusz-járatok is kerülő útvonalakon járnak majd.

Reggel 7-től 15 óráig a Kossuth teret, 9.15-től 14 óráig a Szapáry utat, 9.45-től 14 óráig a Templom út–Mártírok útja szakaszt, valamint a Tiszai hajósok terét zárják le. A Kossuth téren „normál esetben” menetrendszerűen áthaladó helyi autóbusz-járatok 7 és 15 óra között a Baross Gábor út–Boldog Sándor István út–Ady Endre út–Pólya Tibor út terelő útvonalon közlekednek. A Szapáry út–Mártírok útja útvonalon közlekedő helyi autóbusz-járatok rendőrségi biztosítás mellett haladnak, de hosszabb menetidőre kell számítani. Mészáros Géza

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában