Frissítve

2023.05.19. 17:25

Életveszélyesen közlekedett egy motoros a szolnoki körforgalomban - videóval

„Bátor” motorost rögzített egy fedélzeti kamera péntek reggel a szolnoki Várkonyi téri körforgalomban. Csoda, hogy nem történt baj.

Munkatársainktól

Kicsin múlt, hogy nem történt baleset

Forrás: Részlet a videóból

FRISS – 2023.05.22. 12:12:

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is. Kérdésünkre válaszolva Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a rendőrség a közlekedési eseményekről, így a körforgalmakban végrehajtott veszélyes manőverekről is, jellemzően akkor szerez tudomást, ha az balesettel végződik, és azokról bejelentést tesznek.

– Amennyiben szabálysértési vagy büntetőeljárás indul a közúti közlekedési baleset kapcsán, a bizonyító erővel bíró fedélzeti kamerafelvételt a rendőrség lefoglalja. A portál által a rendelkezésünkre bocsátott videófelvételen látható cselekmény szabálysértésnek minősül – tájékoztatott a sajtóreferens.  

Korábban írtuk:

Veszélyes közlekedési manővert rögzített egy szolnoki autó fedélzeti kamerája a vármegyeszékhely egyik körforgalmában pénteken délelőtt. A Várkonyi téri közlekedési pontban a külső sávban haladó autó elé nagy sebességgel behajtott egy motoros a Zagyva-híd, Tallinn városrész felől. A videófelvételen jól látszik, hogy egy pillanaton múlt, hogy nem történt baj.

– Bátor manőver volt, de azt gondolom, kicsit önveszélyes. Szerencsére a kamerám nem rögzít hangot, azt úgyis végig ki kellett volna sípolni! – írta a Szolnok és környéke útinform csoportban közzétett posztjában az autós.

A videófelvételt elküldtük a rendőrségnek is, ígéretük szerint hétfőn reagálnak rá.

Aki látja a felvételt, hozzá hasonlóan biztosan elmondott magában egy-két cifra gondolatot. Mi csak annyit írunk: reméljük, a motoros (is) épségben célba, aztán haza ért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában