Szoljon podcast

2023.05.10. 15:42

Megújult a Rákóczi út járhatatlan szakasza Jászágón

Harmincötmillió forint pályázati forrást fordíthatott a falu útfejlesztésre.

Illés Anita

Barta Ferenc alpolgármester, Farkas Péter a kivitelező cég képviselője, Pócs János országgyűlési képviselő, Mozsár Lászlóné polgármester és Borbás Zoltán, a vármegyei közgyűlési alelnöke vágta át a szalagot az útátadón

Fotó: Pesti József

Új burkolatot kapott a falu egyik legforgalmasabb útjának legrosszabb szakasza. Az önkormányzat a TOP Plusz pályázaton közel harmincötmillió forintot nyert a belterületi út korszerűsítésére. – Szinte járhatatlan volt ez a rész, ezért örülünk, hogy megújult – kezdte köszöntőjét Mozsár Lászlóné, polgármester a beruházás szerdai átadó ünnepségén.

A Rákóczi út 2,7 kilométer hosszú. Ennek mintegy hétszáz méteres szakasza újult meg a pályázati támogatásból. Bízunk benne, hogy lesz lehetőség a további szakaszok felújítására is

– mondta a polgármester. Az út korszerűsítésével javult a település közintézményeinek, közszolgáltatást nyújtó létesítményeinek megközelíthetősége. 

– Ez az út a település szívéhez vezet. Az önkormányzat ezúttal is jól pályázott, a kivitelező munkájának köszönhetően gyorsan és jó minőségben készült el a beruházás – hangsúlyozta Pócs János, országgyűlési képviselő. Az eseményen Borbás Zoltán, a vármegyei közgyűlés alelnöke kiemelte: a TOP Plusz projektek közül a Rákóczi út felújítása az első a Jászságban, amit átadtak.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában