Szoljon podcast

2023.06.27. 19:00

Hamar Márta: Az emberekbe való befektetés hozza a legnagyobb profitot

Vendégünk Hamar Márta business és mindfulness coach, aki hasznos tippeket osztott meg velünk legújabb podcastünkben.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Hamar Márta business és mindfulness coach

Forrás: Szoljon.hu

– Tulajdonképpen nem csak arról van szó, hogy jól érzi-e magát a munkavállaló, hanem innentől konkrétan gazdasági következményei vannak annak, hogy a cégek felismerik-e azt, hogy ezzel foglalkozni kell, vagy pedig azt mondják, hogy legyen ez a munkavállaló problémája – mondta podcastünkben Hamar Márta.

A munkahelyeken a business coaching elkezdődik egy konkrét problémával kapcsolatban és körülbelül az első-második alkalom után átmegy life coaching-ba, mert igazából a vezetői hibáknak a 99 százaléka jellemhibából ered.

A szakember a beszélgetés során azt is elmondta, hogy amivel ő foglalkozik azok tanulható gyakorlatok, nem kell Buddhává válnia az embernek, ahhoz, hogy le tudja csendesíteni az elméjét, hanem nagyon egyszerű és hétköznapi tevékenységben lehet ezeket gyakorolni.

A Szoljon.hu következő podcastjében megtudhatják, hogy mi az a business és mindfulness coaching, ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, mekkora a kereslet erre Szolnokon és környékén, melyek a legnagyobb stresszforrások, hogyan és miként segít nekünk ez a szakma, illetve, hogy milyen praktikák vannak, amiket be tudunk építeni a mindennapjainkba. 

Hamar Mártával Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett, amit YouTube és Spotify csatornánkon is meghallgathatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában