Vonatközlekedés

2023.06.16. 07:10

Pályafelújítás miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat a Kecskemét–Szolnok vonal egy szakaszán

Az átépítés éjszakai munkavégzéssel, esetenként a vasúti közlekedésnél nagyobb zajjal jár.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Pótlóbuszok közlekednek az S220-as vonatok helyett a Kecskemét–Szolnok vonal Kecskemét és Lakitelek közötti szakaszán, június 17-től 24-ig – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt. Mint írják, a vonatok Lakitelek és Szolnok között változatlan menetrend szerint közlekednek. A pályafelújítás ideje alatt ehhez igazodnak a pótlóbuszok, melyek ezért Kecskemétről napközben néhány perccel korábban indulnak, illetve később érkeznek.

A Kecskemét és Lakitelek között, a 44-es számú főúton közlekedő pótlóbuszok Kisfái és Alsóúrrét megállóhelyet nem érintik. Azok a Kecskemétről ingajáratban közlekedő megállópótló buszokkal érhetők el. A felújítás során Nyárlőrincen átépítik a Fő utcai, illetve a Dózsa György úti vasúti átjárókat június 17-én szombat hajnaltól 24-én 23:30-ig. A munkálatok idejére lezárják azokat; kerülni a Fő utcai átjáró mellett létesített ideiglenes átjárón lehet.

Az átépítés éjszakai munkavégzéssel, esetenként a vasúti közlekedésnél nagyobb zajjal jár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában