Semmelweis-nap

2023.06.29. 17:00

Polgármesteri elismeréseket adtak át Kunszentmártonban

Az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték Kunszentmártonban csütörtökön. A városházán polgármesteri elismeréseket adtak át.

P. Puszta Nóra

Az egészségügyben és a szocális ágazatban dolgozókat köszöntötték a kunszentmártoni városházán

Forrás: Kunszentmárton hivatalos közösségi oldala

Semmelweis napi ünnepséget tartottak csütörtökön a tiszazugi településen. A kunszentmártoni városháza adott helyet a rendezvénynek, ahol az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték. Ahogy a város közösségi oldalán írták, a műsort Enyedi Gábor Szabolcsné, Tóth Boglárka és Krokavecz András, a Kunszentmártoni Zeneiskola művésztanárai adták. Szakmai javaslat alapján polgármesteri elismerésben részesült Tanács Erzsébet Tímea, a BENU Kossuth Gyógyszertár munkatársa, Bencsikné Paróczai Éva és Szvoboda Gabriella, a Kunszentmártoni Szociális Ellátási Központ munkatársai, Szász Krisztina mentőtiszt, valamint Kovács János és Bartusz János mentőápolók, a Kunszentmártoni Mentőállomás munkatársai. 

Közölték az is, hogy dr. Bíró József Attila augusztus 1-től már nem lát el háziorvosi feladatokat Kunszentmártonban. A doktor főállású kardiológus szakorvosként tovább praktizál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában