Lista

2023.06.26. 09:00

Pusztított a vihar Jánoshidán, zaklatják a buszsofőröket Tiszabőn – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Óriási villámokat örökítettek meg Szolnokon, konyhából hálószobát varázsolt Marsi Anikó – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Drámai képsorok, hatalmas pusztítást végzett a pénteki vihar Jánoshidán

Fotó: Pesti József

1. Többször csapott le villám Szolnokra

Óriási vihar csapott le pénteken este a Jászkunságra. A szolnoki Széchenyi lakótelepen élő Kluvich Lara villámvadászattal töltötte az estét. Nem volt nehéz dolga, a zivatart sorra fényjelenségek kísérték.

Egy remekül elkapott pillanat az egyik villámcsapásról
Fotó: Kluvich Lara

2. Konyhából hálószobát varázsolt Marsi Anikó

Egy újabb mérföldkőhöz érkezett Marsi Anikóék balatoni nyaralójának felújítása. Ezúttal a konyhát alakította át hálószobává. A szolnoki műsorvezető videón mutatta meg rajongóinak, hogyan sikerült a projekt.

3. Elrajtolt a Tiszavirág Fesztivál Szolnokon

Idén is megrendezték a város népszerű közösségi eseményét, a Tiszavirág Fesztivált, mely június 20-án, kedden délután rajtolt el. Már a hivatalos megnyitó után sokan fotózkodtak a színes esernyők alatt.

Már az első napon rengetegen voltak az eseményen
Fotó: Nagy Balázs

4. Rettegve és zokogva nézték, ahogy az ítéletidő elpusztította életük munkáját

Drámai a helyzet Jánoshidán a pénteki pusztító vihar után. Gyökerestől kitépett fák, leszakított ágak, megbontott tetők és beázott falak jelzik, hogy ítéletidő tombolt a településen. A helyiek katasztrófafilmbe illő jelenetekről számoltak be, mindenkit sokkolt a brutális erejű vihar, ami óriási károkat okozott.

5. Zaklatják a sofőröket, veszélybe kerülhet a tiszabői buszjáratok működtetése

A Volánbusz Zrt. már többször jelezte a tiszabői önkormányzatnak, hogy folyamatosan problémák vannak bizonyos helybeliekkel a járataikon. A helyhatóság a napokban felhívásban tájékoztatta a falubelieket, hogy az ilyen viselkedésnek az lehet a vége, hogy az érintett járatok működése veszélybe kerülhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában