Családi fesztivál

2023.06.18. 17:05

Süsüvel és Bagamérivel mókázhattak a kisújszállási gyerekek – galériával

Több száz gyermek vett részt szüleivel vasárnap, a kisújszállási városháza parkjában megrendezett Süsü Családi Fesztiválon és Bagaméri Fagyiünnepen.

Daróczi Erzsébet

Sokan részt vettek a programon

Fotó: Daróczi Erzsébet

A szervező önkormányzat és a Vigadó Kulturális Központ munkatársai gondoskodtak a tartalmas programokról, hiszen a Süsü játszótéren kívül is több tucat népi játékot kipróbálhattak az óvodások és iskolások a Csupa Csoda Játszótéren. A Babakuckó a piciket várta, míg a Piros Lábas Nosztalgia Játszótér, az Arany János Könyvtár könyvkuckója a nagyobbakat. 

Több helyen volt csillámtetoválás, színezés, rajzolás és logikai játék is. Gombóc Artúr és barátai mellett a Kalap Jakab mesekoncert és az óriásbábosok meséje is nagy tetszést aratott. Volt ugrálóvár, termékbemutató, de természetesen fagyi, vattacukor, lufi és kürtőskalács is kapható volt. A parkolóban ugrálóvár, mini körhinta, a parkban bütykölde várta a csöppségeket,  de bemutatkoztak a helyi kézművesek is.

Ebéd után meseelőadás és koncert szórakoztatta a több száz érdeklődőt. A tűzoltóság udvarán nagyon népszerű volt a fecskendős célbalövés, de lehetett menni egy-egy kört a szirénázó tűzoltóautóval is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában