Galériával

2023.06.10. 16:06

Tizedik alkalommal adták át a Főnix Díjat a Jászsági Menedzser Klub estjén Jászberényben

Kulturális, gasztronómiai élmények gazdagították az estet a Jászsági Menedzser Klub estjén.

Illés Anita

Elismerésekkel jutalmazta az értékteremtő munkát a Jászsági Menedzser Klub Egyesület

Fotó: Pesti József

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület minden évben díjátadó ünnepi esten emlékezik meg alapításának évfordulójáról. 

A baráti összejövetelt pénteken este tartották a Szikra Galéria Étteremben. Dr. Rédei István, az egyesület elnöke megnyitó beszédében felidézte, hogy az értékteremtő, bizalomra és együttműködésre épülő közösség kapta idén a Jászberény Város Mecénása Díjat. 

A közös sikerért köszönetet mondott a cégek, vállalkozások vezetőinek, akik támogatják az egyesület törekvéseit. Budai Lóránt polgármester köszöntőjében a menedzser klub és a város együttműködéséről, a bizalom és az összefogás erejéről beszélt. A tizedik alkalommal odaítélt Főnix Díjat ebben az évben Szatmári Zoltán, a Szatmári Kft. alapítója, vezetője vehette át cégvezetői és társadalmi felelősségvállalás terén elért eredményeiért. A klubesten immár ötödik alkalommal adták át a Honoris Maximus elismerést a közösségért végzett munka megbecsüléseként. A menedzser klub elnöksége a tagság ajánlásait figyelembe véve ezt Mihályiné Juhász Juliannának, a Co-op Star Zrt. főkönyvelőjének adományozta, aki évek óta aktív segítője az egyesület működésének. A díjazottakat Pócs János a térség országgyűlési képviselője méltatta. A rendezvényt kulturális, gasztronómiai élmények gazdagították. Közreműködött dr. Réz Lóránt orgonaművész és Gál Benedek Mária énekes. Vágó Pál festőművész Hazafelé című olajfestményét Szikra István, galériatulajdonos mutatta be az est vendégeinek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában